Wie zijn wij

Wissink: voor al uw binnen- en buitenschilderwerk in regio Hellendoorn

Schildersbedrijf Wissink is gevestigd in Hellendoorn en wij voeren voornamelijk schilderwerkzaamheden uit voor klanten die woonachtig zijn in deze plaats en omstreken. Onder onze klantenkring bevinden zich inmiddels talloze tevreden klanten en wij hebben naar volle tevredenheid al divers schilderwerk kunnen uitvoeren in onder andere Hellendoorn en Nijverdal. Dus woont u in de regio en bent u op zoek naar een schilder voor onderhouds-binnen-en buitenschilder-werk of naar een perfecte wandafwerking, laat u dan overtuigen van ons vakmanschap!

Wij bieden een breed palet aan schilderwerkzaamheden aan, onder andere op het gebied van:
-onderhouds-binnen-en buitenschilder-werk;
-wandafwerking;
-muurverfwerk;
-passend kleuradvies.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over en werkzaamheden gericht op:
-het plakken van behang en wandweefsel;
-glasservice, zoals het vervangen van lekke of kapotte ruiten of het plaatsen van enkel, dubbel en zonwerend glas;
-houtrotreparaties.

Schildersbedrijf Wissink neemt u daarbij alle werkzaamheden uit handen en levert de vereiste verf en benodigde schildermaterialen. Dus u hoeft voor aanvang van de schilderwerkzaamheden niet eerst zelf naar de bouwmarkt te rennen om vervolgens alles mee naar huis te sleuren! Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een professioneel schildersadvies en kunnen wij u helpen met onder meer het uitkiezen van de juiste kleuren, de juiste soort verf en de passende structuur/afwerking voor uw muur. Wij adviseren, u beslist en gezamenlijk komen we tot het beste eindresultaat!

Dus van houtrotreparaties tot de beste glasservice in de omgeving, van het schilderen van binnen- tot buitenmuren: bij schildersbedrijf Wissink bent u altijd van kwaliteit verzekerd!